Produktutbildningar

Är du intresserad av att bli återförsäljare för naturlig och ekologisk hudvård och makeup från Rosenserien, Sweden Eco, Chokladserien, tre60naturkosmetik, Me Anima och Zao. Eller kanske använda våra terapeutprodukter i dina behandlingar. Då är du välkommen att anmäla dig till våra onlineutbildningar.

  • Rosenserien & Sweden Eco – Med 39 års erfarenhet är Rosenserien ett av de äldsta och mest välrenommerade svenska hudvårdsmärkena inom naturlig och ekologisk hudvård. Vi ger bakgrunden och filosofin kring märket. Vi går igenom hela kundproduktsortimentet samt ger tips på hur, när och till vem produkterna kan användas. Utbildningen tar ca 2 timmar.
  • Chokladserien & tre60naturkosmetik – Två hudvårdsserier framtagna av oss med syfte att ge resultatinriktad hudvård med naturliga ingredienser. Vi lyfter huvudingredienserna och går igenom hela kundsortimentet. Vi tipsar om hur, när och till vem produkterna kan användas. Utbildningen tar ca 1 timme.
  • Terapeutprodukter från Rosenserien, Chokladserien och tre60naturkosmetik – Den här utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta med våra terapeutprodukter i dina behandlingar. Vi går igenom terapeutsortimentet och ger tips på hur produkterna kan användas för effektiva behandlingar. Vi går inte igenom kundprodukterna. Utbildningen tar ca 1 timme.
  • Me Anima – Me Animas produkter är tillverkade av vegetabiliska och eteriska oljor och bygger på den fantastiska kraften i aromaterapi. Hudvårdsprodukterna tillverkas i Sverige av noga utvalda naturliga och ekologiska ingredienser. Vi går igenom produktsortimentet samt samansättningen och effekterna av de olika aromaoljorna. Utbildningen tar ca 1 timme.
  • Zao makeup – Naturlig, ekologisk och vegansk makeup med ett unikt refillsystem. Vi lyfter märkets huvudinggiskredienser. Vi går igenom produktsortimentet och ger tips på hur produkterna kan användas. Utbildningen tar ca 1 timme.

Utbildningarna är helt kostnadsfria. Du bestämmer själv vilken eller vilka du vill delta på. Du får vara med hur många gånger du vill och vi ställer inga krav efter genomförd utbildning.

Du kan läsa mer om alla produkter i vår webbshop.

Klicka här för att komma till webbshoppen

Utbildningarna är livesända webbinarier. Det fungerar både med dator och telefon, men vi rekommenderar att du sitter vid en dator.

För att anmäla dig fyller di i nedanstående anmälningsformulär.

ANMÄLNINGSFORMULÄR