Boka Hälsocoaching

Vill du ha hjälp att hitta verktyg för en bättre hälsa?

Vill du leva ett hälsosammare liv men vet inte hur du ska gå till väga? Har du låg energi, blir ofta sjuk, problem med magen, mycket värk, problem med vikten o.s.v.? Har du försökt på egen hand eller med hjälp av vården men inte lyckats? Det finns så mycket vi kan göra med rätt näring och livsstil. Utifrån dina förutsättningar och mål kan vi hjälpa dig till en hälsosammare livsstil.

Välkommen att boka tid hos Angelika Tjernström. Angelika är utbildad hälso- & livsstilsterapeut, kostrådgivare och PT.

Hur går en hälsocoaching till?

All coaching sker online via zoom. Inför första besöket fyller du i en hälso- & livsstilsanalys. Den tillsammans med vårt samtal blir det viktigaste verktyget för att hitta rätt förutsättningar för just dig. Du skickar också in bilder på ditt ansikte och din tunga. Analys av ansikte och tunga används inom Traditionell Kinesisk Medicin och blir ytterligare ett verktyg för att finna din nuvarande hälsostatus.

Efter första besöket får du verktygen för att påbörja din resa till en bättre hälsa. Därefter har vi uppföljningar där vi utvärderar och går vidare. Beroende på ditt utgångsläge och hur bra kroppen svarar kan det ta olika lång tid.

ERBJUDANDE! Just nu kan du boka hälsocoaching till reducerade priser. 

PRISER

  • Hälsocoaching första besöket 90 min – 1300 kr NU! 995 kr
  • Hälsocoaching återbesök/uppföljning 60 min – 1100 kr

PAKETPRISER

  • Hälsocoaching 90 min. + 3 x 60 min. återbesök – 3845 kr NU! 3600 kr
  • 3 x 60 min återbesök – 2850 kr NU! 2500 kr
  • 5 x 60min återbesök – 4500 kr NU! 3750 kr
  • 8 x 60 min återbesök – 6800 kr NU! 5600 kr