Lena Andersson

Jag är diplomerad och certifierad ekologisk, naturkosmetisk hud och spa terapeut. Jag driver en ekologisk skönhetssalong i Norrköping och älskar mitt jobb. Att jobba som ekologisk, naturkosmetisk hud- och spaterapeut innebär att vi kan ha många olika slags behandlingar. Jag och mina kollegor hjälper människor med med olika hudproblem eller de som har värkproblematik. Vi ger också kost- och hälsorådgivning och skönhetsvård.

Att jobba med ekologiska och naturkosmetiska hud och spaprodukter ligger mig varmt om hjärtat. Alla kan inte göra allt men jag tror att varje människa har makten att kunna göra någonting för att vi ska få en fin och ren miljö. Jag är mycket mån om djur och natur och det är en självklarhet för mig att välja bort djurförsök för att testa hudprodukter och makeup. Vi måste vara rädda om moder jord.

Har du en dröm att få jobba som vi gör? Då är Tre60naturkosmetik ett bra val för dig. Alla dagar på jobbet är olika och det finns många behandlingar att välja från. Du träffar många kunder som alla är olika individer med sina önskemål och behov. Det är bra att kunna jobba flexibelt, serviceinriktat och ha goda kundrelationer. Jag fick även lära mig hur viktigt det är med marknadsföring och att du som terapeut är din  egen “reklampelare”. Vi som vill jobba med skönhetsvård har nog det redan som ett intresse och därför tror jag att det ofta kommer naturligt.

Mitt jobb är väldigt stimulerande och ger väldigt mycket tillbaka. Du kommer få många fina minnen tillsammans med dina kunder.

Våga ta språnget, börja plugga och jobba inom skönhetsbranschen. Jag lever och jobbar med min dröm som jag hade redan som tonåring.

Salong Pärlan Norrköping
www.salongparlan.nu