Utbildning i Sockervaxning – Body Sugaring

Utbildning i Body Sugaring

I utbildningen ingår vaxning av ben, armhålor, läpp/haka och brasiliansk vaxning.

Dagen börjar med teori och därefter arbetar vi med praktiska övningarna på modeller.

Vi går igenom allt som du behöver veta för att bli en professionell och skicklig sockervaxterapeut. Du behöver inte ha några förkunskaper i sockring eller vanlig vaxning. Alla kan gå vår utbildning i sockervax.

Sockervax är 100% naturligt. Det vax vi använder är tillverkat av svenskt socker, ekologiska citroner och ekologisk kokosolja.

VARFÖR SKA MAN VÄLJA SOCKERVAX

Med body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Med sockervax gör man tvärt emot vanlig vaxning. Man drar av vaxet i samma riktning som håret växer. Detta resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt.

Man undviker även irritation i hårsäckarna. Som resultat, minskar de inåtväxta hårstråna också drastiskt. Man jobbar med sockervaxet i handen. Du slipper därför både spatlar och remsor. Alltså kan du utföra vaxningen mycket snabbare än vanligt.

Sockervaxet fastnar inte på levande hud. Sockervax är därför perfekt vid brasilianska och manzilian vaxningar. Du kan aldrig skada kundens hud, därför har du en säker vaxbehandling. Med sugaring får man med även korta hårstrå, minimilängd på ca 2mm. Kunden slipper därför låta håren växa så långt.

Sockervaxet är en 100 % naturprodukt. Sockervax innehåller inte allergiframkallande ämnen. Vaxet är vattenlösligt, vilket underlättar om du skulle få det på golv eller handdukar.

Sockervaxet finns i 4 olika fastheter. Det mjukaste vaxet används med fördel på stora områden för att inte ”lugga” kunden i håren. Man använder ett fastare vax på de mindre områdena såsom på läpp och haka. Konsistensen på vaxet gör att det lämnas kvar ytterst lite vaxrester på kundens hud.

STARTKIT SOCKERVAX BODYSUGARING:

  • Vaxvärmare 2 st
  • Sockervax á 1,1 kg x 3 st
  • Precleanser – rengör huden och dödar bakterier
  • Aftercare lotion – efterbehandlings lotion
  • Lavendel talk
  • Latexhandskar – 100 st
  • Reklamfoto 30 x 42 cm
BESTÄLL KURSPROSPEKT

Pris och anmälan!

Pris 7 625kr

I kursavgiften ingår ett startkit med allt du behöver.

Kursdatum 2023

24 november 9 – 16 (1 plats kvar)

ANMÄLAN