Naturkosmetisk
SPA-terapeut

Utbildningen är under förändring. Kommer som onlineutbildning inom kort.

Förkunskaper: Naturkosmetisk Frisk & Skönhetsterapeut. Utbildningen går att läsa utan förkunskaper men ger då inte titeln SPA-terapeut. Vissa delar kan även läsas som enskilda kurser.

Studier på deldistans – Framtidens skola!

Alla har inte möjlighet att flytta till annan ort, säga upp sig från sitt arbete eller studera på heltid. Vi är en skola tillgänglig för alla! Att studera på deldistans är ett utmärkt sätt att skaffa sig en utbildning när man inte har tid eller möjlighet att spendera lång tid hemifrån. Dagens teknik skapar oändliga möjligheter. Här på skolan fokuserar vi på de praktiska momenten i utbildningen. Alla teoretiska lektioner genomförs via lärarledda webbinarium. De praktiska momenten spelas in under utbildningen som stöd till praktiken.

Kursinnehåll

  • Kundsäkerhet, hygien, lagar och regler
  • SPA-pedikyr
  • Hot Stone Massage
  • SPA-massage från topp till tå
  • Kroppsinpackningar och kroppsskrubb
  • Sockervaxning
  • Behandlingar på externa kunder

Beställ ett kursprospekt för en mer utförlig beskrivning av kursinnehållet!

BESTÄLL KURSPROSPEKT

Certifikat och försäkring

Efter genomförd och godkänd utbildning erhåller du skolans certifikat till SPA-terapeut. Utbildningen berättigar dig till medlemskap i Svenska Friskvårdsförbundet. Som medlem i branschförbundet kan du skaffa viktiga behandlingsskade- och ansvarsförsäkringar. En trygghet både för dig och dina kunder. Under tiden som elev är du försäkrad genom skolan.

Anmälan

Du bestämmer vilket kursdatum som passar dig att påbörja den lärarledda delen av utbildningen.  Se angivna datum! Du anmäler dig enklast via vårt anmälningsformulär. Det går också bra att ringa eller maila oss. Du har säkrat din plats på utbildningen i och med att anmälningsavgiften om 3 000:- är inbetald. Anmälan är bindande.

Antagningskrav

Du ska ha fyllt 18 år och förstå svenska i tal och skrift. Antagningen sker i turordning. Vi tillämpar “först till kvarn!”

Pris

12500kr

3000:- av den totala kostnaden är anmälningsavgift och ska betalas i samband med anmälan till utbildningen.

Anmälningsavgiften på 3 000:- betalas in vid anmälan till utbildningen. Resterande belopp faktureras och ska vara betald 30 dagar före den lärarledda kursstarten. Anmälan är bindande. Om du väljer att avbryta utbildningen debiteras du hela avgiften. Undantaget sjukdom mot uppvisande av läkarintyg innan den lärarledda delen påbörjats. Vid särskilda skäl finns möjlighet att byta kursdatum. Avbryts utbildningen efter den lärarledda delen har påbörjats görs ingen återbetalning. Anmälningsavgiften återbetalas inte.

Kursdatum 2023

Utbildningen är under förändring. Kommer som onlineutbildning inom kort.

ANMÄLAN