Utbildning i lashlift med Elleebana

Utbildning i lashlift med Elleebana ”one shot lashlift”

Elleebanas lashlift har på kort tid blivit synonymt med just lashlift i Sverige sedan det introducerades sommaren 2016. Elleebanas vätskor är säkra, ekonomiska och framförallt lätta att arbeta med.

Med Elleebana kan du utföra en full behandling inklusive fransfärgning på mindre än 45minuter! Detta ger förutom en bra timpeng, även möjlighet till fler kunder per dag.

I utbildningen går vi igenom alltifrån kundbemötande till fransfärgning och självklart hur man utför behandlingen på bästa sätt.

Vi är certifierad utbildare inom Elleebana. Efter slutförd utbildning erhåller du ett certifikat samt får använda Elleebanas vattenstämpel i din marknadsföring.

Vad är lash lift?

Med Elleebana One Shot lash lift kan du erbjuda dina kunder förföriskt vackra och böjda fransar på ett ögonblick. Allt som krävs är en 20-minuters professionell behandling för att få fransar som är underbart böjda och extremt hållbara, även efter dusch, bad etc. Behandlingen har en hållbarhet på upp till 12 veckor, vilket gör Elleebana One Shot lash lift till en av de mest hållbara lash lift produkten på marknaden. Från kittet du får med dig i denna utbildningen får du ut mellan 15-30 behandlingar, vilket ger dig möjlighet att direkt efter utbildningen ta emot kunder och erbjuda denna premiumbehandling i din salong.

BESTÄLL KURSPROSPEKT

Anmälan och priser

Pris 4 495:- inkl. moms.

I kursavgiften ingår ett startkit som räcker till 15-30 behandlingar.

Kursdatum

2023

12 maj (6 platser kvar)

ANMÄLAN