Köp nu, betala senare.

Om Tre60

Om Tre60naturkosmetik

Vi har en gedigen erfarenhet med över 20 år i branschen som distributör och utbildningsverksamhet inom naturkosmetik. Vi har utbildat flera hundra terapeuter och var bland de första att utbilda naturkosmetiska hudvårdsterapeuter. Att stötta och hjälpa våra terapeuter och återförsäljare är en viktig del av vår verksamhet. Med vår långa erfarenhet finns vi som ett bollplank på alla nivåer.

Personal

Angelika är ägare och VD för tre60naturkosmetik. Hon har ett brinnande intresse för hälsa. Därför blev också namnet tre60naturkosmetik en symbol för företagets vision som står för helhetshälsa. Skönhet kommer inifrån och huden är själens spegel. Vi ska sträva efter att smörja både insidan och utsidan med så rena och giftfria ämnen som möjligt. Angelika en har nära kontakt med alla kunder och elever. För henne är det viktigt att möta alla med vänlighet och respekt, och att alltid försöka stötta och hjälpa i den utsträckning det bara går. Angelika är Naturkosmetisk Hudterapeut med vidareutbildningar som bl.a. certifierad lärare i algneedling och Plasma Pen Plaxel Plus. Utöver det är hon kostrådgivare, hälso- och livsstilsterapeut, undersköterska, personlig tränare och civilekonom.

angelika@tre60naturkosmetik.se

070-350 72 18

Ewa är hudterapeut och har framgångsrikt bedrivit salongsverksamhet i många år. Hon har också en gedigen erfarenhet som lärare. Ewa har på många sätt varit före sin tid. Hon började tidigt förespråka vikten av att använda naturliga rena hudvårdsprodukter och hur viktig den inre hälsan är för en välmående hud. Något som alla inte alls förstod på den tiden men som idag är en trend som växer lavinartat och anammas av allt fler, även bland traditionella hudterapeuter.

Ewa har ett stort engagemang för sina elever och vill att alla ska lyckas med sina framtida verksamheter. Hon brinner för att få dela med sig av sin stora kunskapsbank och att hennes elever ska komma ut som trygga och professionella terapeuter. Ewas långa och gedigna erfarenhet är grundstommen i tre60naturkosmetik.

Zara arbetar med administration och som lärare på tre60naturkosmetik. Hon stöttar och guidar våra elever, terapeuter och återförsäljare och svarar på alla tänkbara frågor. Hon är en ovärderlig allt-i-allo inom företaget. Med sin breda kunskap är hon en stor del av både den praktiska och teoretiska undervisningen i våra utbildningar. Zara står för nytänkandet inom företaget. Hon håller sig uppdaterad på nya trender inom skönhetsbranschen och delar flitigt med sig av sina kunskaper till våra elever och återförsäljare. Zara är positiv, kreativ och påhittig. Hon har också en väldigt mjuk och fin personlighet som gör att våra elever trivs i hennes sällskap. Vid sidan av sin anställning hos tre60naturkosmetik driver Zara sin salong Skinfinity. Hon är Naturkosmetisk Hud & Spa-terapeut med många vidareutbildningar i bagaget.