Om oss 

Tre60naturkosmetik tar över verksamheten från Ewas Utbildning 2018. Ewas Utbildning har bedrivit utbildningsverksamhet inom hudvård i över 20 år och utbildat flera hundra terapeuter. Vi har valt att bevara den erfarenhet som Ewas Utbildning samlat på sig under alla år samtidigt som vi har förnyat och utvecklat verksamheten.

Mission, vision & värderingar

Mission  

Främja naturlig och ekologisk hudvård till att bli det naturliga valet för alla människor!

Vision  

Vara Sveriges ledande skola för naturkosmetiska terapeuter med inriktning mot helhetshälsa.

Värderingar  

Tre60naturkosmetik står för 360 grader, en hel cirkel, där naturen och människan hör ihop utan början och slut. Ett evigt kretslopp. Som terapeut utbildad hos Tre60naturkosmetik ska du se till hela människan. Din insida som hör ihop med hur du lever, äter och rör på dig tillsammans med ditt mentala välmående är lika viktigt som vad du smörjer på utsidan.

Personal

Angelika Tjernström  

Angelika är VD och huvudansvarig för alla utbildningar. Hon har ett starkt intresse för hälsa och träning. Henne möter ni i många av de teoretiska momenten i utbildningen. För Angelika är det viktigt att hela kroppen mår bra, från insidan, vilket kommer synas på utsidan. Hon har ärvt en stor del av sin kunskap och engagemang kring naturlig hudvård av sin mor, Ewa-Mari Olsson, som undervisar hos Tre60naturkosmetik.

Angelika är utbildad civilekonom, undersköterska, kostrådgivare, personlig tränare och Hälso- & Livsstilsterapeut.

angelika@tre60naturkosmetik.se

070-350 72 18

Ewa-Mari Olsson  

Ewa-Mari är huvudlärare för den praktiska delen av utbildningen. Det hon inte vet om hudvård är knappt värt att veta. Hon har framgångsrikt bedrivit salongsverksamhet i många år och har en gedigen erfarenhet som lärare. Ewa-Mari har ett stort engagemang för sina elever och vill att alla ska lyckas med sina framtida verksamheter. Hon är en målmedveten lärare som ställer höga krav på sina elever. Men hon finns också alltid till hands för stöd och hjälp. Hon brinner för att få dela med sig av sin stora kunskapsbank och att hennes elever ska komma ut som trygga och professionella Naturkosmetiska Hudvårdsterapeuter.

Ewa-Mari är utbildad Hudterapeut, International Beauty Therapist, makeupartist, färg- och stilkonsult, nagelterapeut, manikyrist, naturterapeut, friskvårdsmassör och SPA-terapeut.

070-322 61 20

Tova Lindberg  

Tova arbetar som lärare på skolan med makeup och maskinlära. Hon är en sprudlande inspirationskälla och en glädjespridare. Tiden med Tova blir aldrig tråkig. Hon driver salongen Skönhetsgränd där hon erbjuder ett stort utbud av behandlingar.

Tova är utbildad Naturkosmetisk Hud & SPA-terapeut och har grund- och vidareutbildning inom makeup samt är kostrådgivare. Titta gärna in hos Tova genom att följa Skönhetsgränd på Facebook och Instagram.

Zara Schwartz   

Zara arbetar som lärare på skolan. Zara är positiv, kreativ och påhittig. Hon driver sin salong Studio HS och Skinfinity i Krokom cirka 2,5 mil utanför Östersund. Zara är Naturkosmetisk Hud & SPA-terapeut och PhiBrow Artist.